JADE FIDUCIAL werd in 2003 opgericht om bijstand te verlenen aan Franse ondernemers, bedrijfsleiders en particulieren in de Verenigde Staten (nu 9 kantoren van oost- tot westkust).

Het dienstenaanbod werd oorspronkelijk ontwikkeld door 2 professionals die zowel de Franse als de Amerikaanse accountantstitel hebben en die in 2014 besloten zich bij FIDUCIAL aan te sluiten, waardoor zij van de technische en logistieke ondersteuning van de Europese leider in diensten voor KMO’s kunnen genieten.

JADE FIDUCIAL telt vandaag 10 kantoren in de VS (New York, Atlanta, Miami, Houston, Dallas, Chicago, Washington, San Francisco, Palo Alto en Porto Rico), een kantoor in Parijs en een vestiging in Brussel. De entiteit is sterk gericht op een verdere uitbreiding van haar internationale groei.

In België begeleidt FIDUCIAL ondernemingen sinds 1996 via zijn 22 kantoren, waar 120 medewerkers tot uw dienst staan om u dagelijks met professionalisme en reactiviteit te begeleiden.

Aangezien onze specifieke cross-border expertise in meerdere landen erkend wordt, stellen wij ook in België onze French Desk diensten in een afzonderlijk pakket voor. Dit pakket wordt verzorgd door JADE FIDUCIAL Belgium, dat naast FIDUCIAL Accountancy België opgestart werd om onze deskundigheid en specialisatie in het begeleiden van Fransen in België in het licht te stellen.

JADE FIDUCIAL beschikt over een organisatie die volledig toegewijd is  aan deze grensoverschrijdende activiteiten en die de problematiek van deze internationale klanten kan aanpakken in een « one stop shop » structuur.

FIDUCIAL

De ondersteuning van de Firma FIDUCIAL, leader in Europa op het gebied van dienstverlening aan KMO’s

FIDUCIAL JADE geniet van de technische en logistieke ondersteuning van een groep die zich sinds aanvang volledig wijdt aan het bedienen van KMO’s door hen een full-service pakket aan te bieden tegen redelijke prijs. De verdere uitbreiding van de French Desk activiteiten van JADE FIDUCIAL is één van de strategische pijlers van de Firma. U helpen in de realisatie van uw projecten en bewijzen dat de Fransen en Franstaligen ook « elders » kunnen slagen, is onze filosofie!

Waarom JADE FIDUCIAL kiezen?

Pourquoi choisir JADE FIDUCIAL ?

Een accountantspraktijk die opgericht werd door Franse en Belgische accountants en belastingconsulenten die de Frans-Belgische boekhouding en fiscaliteit perfect beheersen.

Omdat de administratieve procedures, zowel boekhoudkundige als fiscale en sociale, complex zijn, omdat niets aan het toeval mag overgelaten worden, moeten fiscale en sociale zaken uiterst ernstig aangepakt worden. Omdat zij de kritische aspecten van deze materie perfect kennen, zijn onze accountants en belastingconsulenten een garantie voor het verzorgen van uw aangiften en kunnen zij u nauwkeurig advies verlenen voor de optimalisering van uw sociale en fiscale situatie in beide landen. U nooit méér doen betalen dan wat verschuldigd is, is onze dagelijkse doelstelling!

Un maillage territorial évolutif

Een evoluerend geografisch netwerk om dichter te staan bij de expats en de Franstalige ondernemingen die in België gevestigd zijn of zich er willen vestigen.

Door elk jaar nieuwe kantoren te openen, wenst JADE FIDUCIAL dichter bij u te staan, om u een lokale dienstverlening te kunnen aanbieden en u het leven te vergemakkelijken.

JADE FIDUCIAL heeft een klantgerichte aanpak, verkleint de afstanden en vergemakkelijkt de dialoog met zijn klanten door het gebruik van moderne communicatietools en « cloud based » diensten. U nooit lang zonder antwoord laten is onze dagelijkse ambitie!

Franstalige medewerkers die ernaar streven hun klanten professioneel, stipt en vriendelijk te bedienen.

Omdat een perfect begrip tussen klant en accountant belangrijk is, werft JADE FIDUCIAL Franstalige medewerkers aan, waaronder meerdere die ervaring opliepen in Frankrijk en zowel het Franse rekeningstelsel als de Belgische normen beheersen. Voor de meest geavanceerde vragen worden zij uiteraard bijgestaan door onze Belgische fiscalisten.

Dezelfde concepten delen met u en in staat zijn u ingewikkelde situaties in mensentaal uitleggen, dat is de visie die wij hebben van onze relatie met u.

Contacteer ons

Door deze vorm van contact te valideren, verklaar je kennis te hebben genomen van het privacyverklaring van de site en deze zonder voorbehoud te accepteren.